Co takhle dát si... RYBÍ HRANOLKY - Kulinář Petr Stupka - směs pro přípravu celého pokrmu
Směs pro přípravu celého pokrmu.
K přípravě potřebujete pouze 500 g ryby a 20 minut času.
Další rady, tipy a triky a podrobný návod přípravy rybích hranolek naleznete uvnitř balení.
Složení: škrob bramborový, sůl mořská max. 26%, paprika, kmín drcený a mletý, koriandr, česnek, zázvor, patrželová nať, rozmarýn, tymián, saturejka, libeček, šalvěj
Hmotnost: 40g
Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.
Co takhle dát si... Rybí hranolky
S touto směsí může každý vařit jako šéfkuchař!
Díky jedinečné receptuře Petra Stupky zvládne každý za 20 minut uvařit 4 porce oblíbené speciality.
Budete potřebovat pouze
500 g rybího masa
100 ml vody nebo piva
olej nebo sádlo na smažení
nůž, prkýnko na krájení a pánev
Recept na přípravu jídla i pro ty, kdo nejí ryby uvnitř balení!
+ navíc uvnitř dále naleznete:
- tipy a triky pro přípravu pokrmu
- návod jak udělat rybí hranolky bez tuku
- jak připravit rybu bez kostí
- variace zvaná rybí škvarky
- recept na rybí karbanátky