MÁSLOVÉ FAZOLE S JEHNĚČÍM


Velké bílé fazole s jemnou omáčkou.

Nejprve vařené a poté spolu s masem šetrně dušené fazole v jemné smetanové omáčce osvěžené nasekanou mátou a citronovou šťávou

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas: 90 minut

SELSKÁ PAŠTIKA


Kulinářský poklad z vepřového masa.

Starý tradiční recept na paštiku. Když její plnou chuť necháte rozeznít v puse a zakousnete křupavou houstičkou plnou semínek, máte na pár chvil o své baho postaráno.

  • náročnost: 3
  • cena: 4
  • čas: 120 minut

BRAMBOROVÝ NÁKYP S KLOBÁSOU


Bezlepkový nákyp výborný obzvláště, když v něm rozpečete dobré klobásky a sýr.

Kombinace žlutavé kukuřičné polenty a brambor je bezlepková a zároveň velmi chutná.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas: 50 minut

ZVĚŘINOVÉ BIFTEČKY


Snadná a elegantní úprava zvěřiny.

Zvěřinové maso obsahuje podstatně víc živin, minerálů a vitaminů, než maso jatečné. Proto bychom neměli opomínat jeho zařazení do našeho jídelníčku.

  • náročnost: 4
  • cena: 4
  • čas: 40 minut