Italské šafránové rizoto

Osvědčený recept na pravé italské rizoto se šafránem a parmazánem.

Pro přípravu rizota budete potřebovat italskou rýži zvanou arborio, která zaručí jedinečnost této lahůdky. Věřte, že si toho rizoto zamilujete, protože se dá vařit ve spoustě obměn a vězte, že vždy bude chutnat perfektně.

náročnost:
cena:
čas: 40 minut

Zelená rýže

Jarní bylinková báseň.

Velmi zajímavá proměna obyčejné, dušené rýže, kterou lze podávat jako neotřelou přílohu nebo s jemnou omáčkou coby hlavní pokrm.

náročnost:
cena:
čas: 20 minut

Steak z tuňáka na rýžových plackách

Úžasný steak z tuňáka dopněný netradiční přílohou.

Přírodně pečené steaky z tuňáka servírované na smažené rýži s krátce dušeným pekingským zelím.

náročnost:
cena:
čas: 30 minut