JAK NA RYBU BEZ KOSTÍ


Osvědčený návod od Petra Stupky, jak připravit jakoukoli rybu bez kostí. Podle tohoto jednoduchého návodu to zvládne opravdu každý.

USMRCENÍ KAPRA


Jsem si jistý, že čerstvý kapr je jednoznačně nejlepší. Jsem si ale vědom toho, že připravit ho pro kuchařskou úpravu – tedy zabít, očistit, kuchat a naporcovat, není nikterak jednoduché. Proto jsem pro Vás připravil video s komentářem tak, abyste si věděli rady jak vše provést a nakonec jste si pochutnali na čerstvé rybě.

ODSTRANĚNÍ ŠUPIN KAPRA


Šupin se můžete zbavit mnoha různými způsoby. Ve video návodu nabídnu hned dva a vyberte si, který se Vám líbí více.

KUCHÁNÍ KAPRA


Podrobný postup jak správně vykuchat rybu. Tento postup je u většiny ryb stejný, Petr Stupka ve videu ukáže jak správně vykuchat čerstvého kapra.

PORCOVÁNÍ KAPRA


Jak nejlépe naporcovat čerstvého kapra bez úporného sekání, štípání ploutví a dalších zbytečných pohybů vedoucím k ničení úžasného rybího masa? Petr Stupka ukazuje jak kapra snadno naporcovat a zároveň ho zbavit všech kostí.

ODSTRANĚNÍ KŮŽE Z PORCÍ KAPRA


Kůže z ryby obsahuje tuze zdravé živiny nejen pro naše vlasy i nehty, proto osobně nikdy kůži neseřezávám. Pokud ale preferujete rybu bez kůže, poradím jak na to. Zvládne to každý za pomoci pouze nože a vidličky.