BRAMBOROVÝ NÁKYP S KLOBÁSOU


Bezlepkový nákyp výborný obzvláště, když v něm rozpečete dobré klobásky a sýr.

Kombinace žlutavé kukuřičné polenty a brambor je bezlepková a zároveň velmi chutná.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas: 50 minut

ZVĚŘINOVÉ BIFTEČKY


Snadná a elegantní úprava zvěřiny.

Zvěřinové maso obsahuje podstatně víc živin, minerálů a vitaminů, než maso jatečné. Proto bychom neměli opomínat jeho zařazení do našeho jídelníčku.

  • náročnost: 4
  • cena: 4
  • čas: 40 minut
Budějovické žebro Kulinář

BUDĚJOVICKÉ ŽEBRO


Pochoutka nejenom k pivu.

Jihočeský recept nejen pro letní grilování. Na těchto žebírkách si zaručeně pochutnáte nejen u piva!

  • náročnost: 4
  • cena: 3
  • čas: 110 minut