Játra na tymiánu


vyzkoušejte tuhle klasiku tentokrát s tymiánem, výsledek bude stát za to.

Jeden z výherních receptů v kulinářské soutěži, kterou hodnotil kulinář Petr Stupka. Celý postup ve videoreceptu.

  • náročnost: 2
  • cena: 2
  • čas:40

PALAČINKY ZAPEČENÉ S JÁTRY


Nevšední variace na zapečené palačinky.

Palačinky zapečené se směsí jater, cibule a slaniny s možností doplnit i další suroviny jako zeleninu, sýr a podobně.

  • náročnost: 2
  • cena: 2
  • čas:60 minut
Plíčky na smetaně

PLÍČKY NA SMETANĚ


Starodávná tradice na talíři.

Plíčky na smetaně mají být lehce navinulé spojené hustou smetanovou omáčkou. Jejich příprava je sice delší ale vždy potěší ty, kterým chutná naše klasika.

  • náročnost: 3
  • cena: 3
  • čas:90 minut

JÁTRA V PARMAZÁNU


Křehoučká zapečená játra.

Kousky jater obalené ve škrobové moučce a koření zůstanou po rychlém opečení šťavnaté

  • náročnost: 2
  • cena: 2
  • čas:30 minut