Klasická krkovička v marinádě


RECEPTY NA GRILU

Jestli existuje nějaký kus masa, který na gril v Čechách určitě patří, tak je to krkovička. My jí dáme na gril Jata s terakotovou deskou, ale ještě před tím ho budeme marinovat. A ta marináda, to je taková moje velmi jednoduchá, ale výborná specialita.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:30 minut
Grilovaná krkovička Kulinář

GRILOVANÁ KRKOVIČKA


Jednoduchý způsob, jak si připravit šťavnaté steaky z prorostlé krkovice.

Skvělý a jednoduchý recept pro Vaše letní grilování. Nezapomeňte si k němu připravit i některý z mých zdravých salátů.

  • náročnost: 1
  • cena: 3
  • čas:20 minut

PLNĚNÉ ZELÍ


Recept inspirovaný Rumunskou kalsikou.

Dušená zelná hlávka plněná masovou směsí může být variací na klasickou sekanou.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:130 minut

PEČÍNKA V JOGURTU


Jeden ze působů jak připravit klasickou vepřovou pečeni.

Budete překvapeni jak lahodná je vepřová krkovička ve spojení s bílým jogurtem.

  • náročnost: 1
  • cena: 3
  • čas:90 minut

MILÁNSKÉ MASOVÉ KROKETY


Italská variace na známé čevabčiči s parmazánem a domácí rajčatovou omáčkou.

Kroketky z mletého masa budou výborné s libovolnou těstovinou, rýží, či vařenými bramborami.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:60 minut

VEPŘOVÁ PEČÍNKA S JABLKY


Vepřové maso pokapané medem, pečené ve voňavém výpeku s jablky.

Tento recept bude skvělý s rýží či libovolným knedlíkem nejen k nedělnímu svátečnímu obědu.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:90 minut

VÁZANÝ STEAK


Osvědčený recept na šťavnatý steak z libovolného masa.

Nakrájené kousky masa spojené proužkem slaniny do libovolně vysokého steaku. Díky tomuto receptu bude maso uvnitř růžové a plné šťávy.

  • náročnost: 3
  • cena: 4
  • čas:40 minut

ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA


podle dědy Václava

Klasická variace na pomazánku našich dědů a pradědů vylepšená o chuť na sádle osmažené cibulky a osvěžená drobně nasekanou sterilovanou zeleninou.

  • náročnost: 1
  • cena: 1
  • čas:10 minut

GYROS ZE DVOU DRUHŮ MASA


Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.

Naklepané plátky kuřecího a vepřového masa vytvoří v troubě skvělou dobrotu.

  • náročnost: 3
  • cena: 4
  • čas:90 minut

NAKLÁDANÁ KRKOVICE V ALOBALU


Jeden z výherních receptů v Kulinářské soutěži, kterou hodnotil Petr Stupka

  • náročnost: 1
  • cena: 1
  • čas: