BEZLEPKOVÉ RÝŽOVÉ KROKETY


Budou skvělé jako příloha i hlavní chod!

Skvělý recept jak vykouzlit nevšední přílohu z vařené rýže. Připravte zlaté kroketky a podávejte je jako přílohu, či samostatně s příslušnou porcí salátu. Vězte, že s houbovým kořením od Kulináře budou nejen skvěle chutnat, ale také příjemně vonět!

  • náročnost: 1
  • cena: 2
  • čas:30 minut

RIZOTO ALA MILANO


Geniálně jednoduché a skvělé.

Inspirace k tomuto pokrmu spočívá v umění Italů připravit skvělé rizoto. Nepotřebujete k tomu ani speciální rýži či zvláštní způsob úpravy. Stačí vám pánev a vařená nebo dušená rýže.

  • náročnost: 2
  • cena: 2
  • čas:45 minut

ITALSKÉ ŠAFRÁNOVÉ RIZOTO


Osvědčený recept na pravé italské rizoto se šafránem a parmazánem.

Pro přípravu rizota budete potřebovat italskou rýži zvanou arborio, která zaručí jedinečnost této lahůdky. Věřte, že si toho rizoto zamilujete, protože se dá vařit ve spoustě obměn a vězte, že vždy bude chutnat perfektně.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:40 minut

ZELENÁ RÝŽE


Jarní bylinková báseň.

Velmi zajímavá proměna obyčejné, dušené rýže, kterou lze podávat jako neotřelou přílohu nebo s jemnou omáčkou coby hlavní pokrm.

  • náročnost: 1
  • cena: 1
  • čas:20 minut