GRILOVANÝ KAPR V BALÍČKU


Labužnická ryba s pikantní zeleninou.

Podle tohoto receptu odobně připravte i různé druhy ryb, či využijte jiné kombinace zeleniny, já však doporučuji kapra.

  • náročnost: 3
  • cena: 4
  • čas:40 min + 1 hodina na osolení ryby

KAPŘÍ BIFTEČKY


Ryby na grilu a navíc bez kostí.

Věřte mi, že kapr nebude mít žádné kosti a biftečky budou báječné.

  • náročnost: 3
  • cena: 3
  • čas:40 minut

KAPR V KŘUPAVÉM TĚSTÍČKU


Inspirace na téma kapr, tentokráte ryba obalená ve zlatém těstíčku.

Kouzlo v receptu udělá kukuřičná krupice - neboli polenta. Pokud v ní obalíte porce kapra namočené do těstíčka a následně vše usmažíte na sádle, uvidíte, že si pochutnáte na úžasně voňavém pokrmu.

  • náročnost: 2
  • cena: 4
  • čas:45 minut

Jak na rybu bez kostí


s tímhle fíglem určitě oslníte

  • náročnost: 1
  • cena: 1
  • čas:

SLANEČKY VE VAJÍČKOVÉ REMULÁDĚ


Nevšední pohoštění pro každou příležitost!

Slanečky neboli herinky s majonézou a vajíčky připravujte den předem, aby se chutě propojily a vytvořily tak pochoutku nejen pro gurmány.

  • náročnost: 1
  • cena: 2
  • čas:10 minut

KAPR V KOPŘIVÁCH


Ideální lehký pokrm pro blížící se jarní dny.

Rybí maso v kombinaci se zelenými kopřivami vytvoří jarní pochoutku nejen pro milovníky ryb. Nebojte se kostí! Na webu kulinář najdete videa a návody jak si rybu připravit zcela bez kostí.

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:40 minut

KAPR PODLE PÁNŮ Z ROŽMBERKA


Podle starodávného receptu z archivu třeboňského zámku.

Opečená ryba s omáčkou z červeného vína a medu podávaná na rozpečené topince.

  • náročnost: 2
  • cena: 4
  • čas:30 minut

VÁNOČNÍ KAPR VE ZLATÝCH ŠUPINÁCH


Variace na klasické sváteční pohoštění v křupavém těstíčku.

Věřte, že kapří maso obalené v kukuřičných lupíncích bude zlatým hřebem na Vánočním stole!

  • náročnost: 2
  • cena: 4
  • čas:50 minut

RYBÍ HRANOLKY


Vyhlášený jihočeský recept na chutnou úpravu ryby nejen v době výlovů.

Připravil jsem speciální směs Rybí Hranolky a s její pomocí si můžete připravit snadno a rychle tuto delikatesu. Pokud ještě nemáte mé koření k dispozici, zde je návod, jak si připravit hranolky od samého začátku.

  • náročnost: 2
  • cena: 4
  • čas:40 minut

UZENÁŘSKÝ KAPR


Rybí maso zlehka prokrájené a prošpikované kousky voňavé slaniny a špeku.

Vůně slaniny a klobásové koření skvěle doplní maso z kapra pečeného intenzivně v troubě.

  • náročnost: 2
  • cena: 4
  • čas:30 minut