PEČENÁ JEHNĚČÍ KOLÍNKA


Skvostná pečeně s bylinkami a spoustou zeleniny, připravovaná na bílém víně.

Způsob pečení masa spolu s kořenovou zeleninou, cibulí a kořením je rozšířen po celém světě. U nás se takto upraveným pokrmům říká “na divoko”, nebo v případě kuřete “ala bažant”. Stejným způsobem můžete připravit i jiné části jehněčího, kůzlečího a třeba i skopového masa.

  • náročnost: 2
  • cena: 4
  • čas:3 hodiny

JEHNĚČÍ ROLÁDA


Kulinářský skvost k oslavě jara.

Namísto pečené jehněčí nebo kůzlečí kýty můžete připravit z levnějších částí mladého masa skvělou roládu. V tomto případě doplněnou špenátovými listy.

  • náročnost: 3
  • cena: 1
  • čas:

MÁSLOVÉ FAZOLE S JEHNĚČÍM


Velké bílé fazole s jemnou omáčkou.

Nejprve vařené a poté spolu s masem šetrně dušené fazole v jemné smetanové omáčce osvěžené nasekanou mátou a citronovou šťávou

  • náročnost: 2
  • cena: 3
  • čas:90 minut