TRENDY MODERNÍ KUCHYNĚ

„Pomalé vaření, úprava ve vakuu (sous vide), funkční potraviny a hlavně spousta inspirace pro Vás.”

cena: 1.200,-Kč

sous vide

  • salát s klíčky
  • ryba v blanšírované zelenině
  • bylinková kachna ve vakuu
  • francouzské zeleninové ragú
  • cizrnové krokety se sýrem
  • jáhlové lívanečky s ovocem

→  s sebou na kurz není třeba nic přinést (kromě dobré nálady)
→  pro účastníky zajištěny zástěry, tištěné recepty, veškeré pomůcky a suroviny
→  v ceně kurzu jsou teplé a studené nápoje včetně vybraného vína

datum: 21.03.2018
čas: 17:00 - 22:00
místo konání: Studio kulinář - Lannova třída 92/53, České Budějovice

Přihlašte se na akci pomocí tohoto formuláře:

Prosíme vyplňte všechna pole. Děkujeme za pochopení.

1200,00,-Kč