Francie I. – tradiční

„věhlas francouzské kuchyně spočívá v jednoduchosti.
Přijďte se přesvědčit a slavnostně si uvařit”

cena: 1.200,-Kč

francie1

  • salát s francouzským dresingem
  • máslová ryba s pórkovým zelím
  • kohoutek na víně
  • bramborový nákyp a ratatouille
  • flambované palačinky „Creppes suzette”

→  s sebou na kurz není třeba nic přinést (kromě dobré nálady)
→  pro účastníky zajištěny zástěry, tištěné recepty, veškeré pomůcky a suroviny
→  v ceně kurzu jsou teplé a studené nápoje včetně vybraného vína
→  příprava pokrmů je završená společným stolováním

datum: 17.01.2018
čas: 17:00 - 22:00
místo konání: Studio kulinář - Lannova třída 92/53, České Budějovice

Přihlašte se na akci pomocí tohoto formuláře:

Prosíme vyplňte všechna pole. Děkujeme za pochopení.

1200,00,-Kč