KOŘENÍ KULINÁŘ KVALITA DO VAŠÍ KUCHYNĚ

Už třetím rokem se úspěšně prodává KOŘENÍ KULINÁŘ a jeho obliba, zdá se, stále stoupá. Jsem rád že směsi čerstvého koření a sušené zeleniny obohacují četné pokrmy. Současně nabízíme 19 druhů kořenících směsí, 3 druhy speciálních solí, 4 jednodruhová koření a 3 ochucovací pasty. Celková nabídka tedy skýtá 29 různých druhů KOŘENÍ KULINÁŘ.

Oproti běžně prodávanému vanilkovému cukru a citronové kůře jsme vyrazili na trh se zcela unikátní cukrovou vanilkovou  a citronovou pastou  – CITRONOVÉ a VANILKOVÉ ČAROVÁNÍ. A těší nás, že jejich obliba – možná právě pro geniálně jednoduché použití, stoupá. Vřele je doporučuji využít při pečení ale i v rámci přípravy dezertů a rozličných nápojů.

Nadstandardní kvalitu vám garantuje naše ČESNEKOVÉ ČAROVÁNÍ. Česnek je doplněn sekanými listy medvědího česneku a obsahuje pouze 10% soli.

Na podzim roku 2015 jsme vyrazili na trh s novou řadou výrobků nazvaných „Což takhle dát si“. Jako první z této série jsme uvedli RYBÍ HRANOLKY. Jedná se o směs koření obohacenou o vše potřebné k přípravě právě rybích hranolek. Na další z této série se těšte už brzy. Budete moct zkusit například ŠŤAVNATÝ BURGER nebo ČÍNU.

Další novinkou z konce roku 2015 je VEGEMÍNA. Tato zcela unikátní  směs kořenové zeleniny obohacená o sušené droždí Vás opravdu dostane! Chtěl jsem vymyslet něco na dochucení polévek a omáček, něco co nebude obsahovat přemíru soli a spoustu zvýrazňovačů chuti. Myslím, že výsledek stojí za to!

KOŘENÍ KULINÁŘ PETR STUPKA

  • pouze čerstvé a kvalitní sušené byliny, zelenina a koření
  • dílčí suroviny nakupuje, zpracovává, míchá i balí česká společnost Jiří Červenka
  • ve směsích je pouze 15% mořské soli a neobsahují žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky

SPRÁVNÉ POUŽITÍ

  • veledůležité je náležité zacházení a využití nabízených solí a kořenících směsí
  • všeobecně lze konstatovat, že kořenící směsi nesmíte spálit příliš vysokou teplotou
  • vyhovuje jim jen zapěnění v tucích, krátké zapaření, zavlhnutí nebo i povaření či dušení
  • při využití mějte vždy na mysli samotné suroviny a koření berte jen jako doplněk a osvěžení. Věřte, že vždy stačí jen lehké přichucení, tedy poměrně malé množství kořenící směsi, aby vám přinesla kulinářský požitek a radost

Doporučuji seznámit se s konkrétními druhy, jejich charakterem a možnostmi využití a hledat si postupně vlastní přístup k používání.